Welkom bij BTS Flex

Uitzendbureau BTS is opgericht in 2001. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss met werving- en selectiebureaus in Duitsland, Portugal, Spanje, Hongarije en Slowakije. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid personeelsbestand opgebouwd dat op veel terreinen kan worden ingezet. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. In samenspraak met de opdrachtgever zoeken wij de juiste krachten die aansluiten bij zijn wensen en behoeftes. Ons devies hierbij is betrouwbaarheid en totaal-service. Voor BTS is detachering een stap die verder gaat dan het beschikbaar stellen van uitzendkrachten. In nauw overleg met de opdrachtgever bouwen wij een relatie waarbij vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. Flexibiliteit, inzet en een open oog voor de belangen van de klant staan hierbij voorop. Samen met de opdrachtgever denken wij mee aan de juiste invulling van vacatures. Hierbij hoeft onze relatie zich niet te beperken tot het detacheren van personeel. Desgewenst kunnen wij ook de payrolling van uw bedrijf voor onze rekening nemen. Ook dat hoort bij onze totaal-service.SPEERPUNTEN WERVING EN SELECTIE

Ofschoon BTS over een uitgebreid personeelsbestand voor uiteenlopende beroepen beschikt, staan de volgende sectoren bij onze werving en selectie centraal:

Technische sector

Met een ruim aanbod aan hoogwaardige krachten kunnen wij veel technisch hooggekwalificeerde vacatures invullen. Ons personeelsbestand omvat onder meer lassers, elektromonteurs (MRT), telecommunicatiemonteurs, koelmonteurs, gas- en waterinstallateurs, CNC draaiers/frezers, pijpfitters, IT specialisten en vele andere hooggekwalificeerde beroepen. Ook beschikken wij over een uitgebreid bestand van vakkrachten in de bouw.

Transportsector

Nationale en internationale chauffeurs met veel rijervaring in binnen- en buitenland.

Productiekrachten

Productiemedewerkers die overal kunnen worden ingezet. Voor uiteenlopende werkzaamheden in allerhande sectoren. Zowel in dag- als nachtploegen als roulerende ploegen.

CERTIFICERING

BTS is NEN 4400 - 1 en VCU gecertificeerd.

Ook voor payrolling kunt u terecht bij BTS voor meer informatie.mail voorwaarden disclaimer